dimarts, 19 d’abril del 2011

Ja podeu descarregar el Mapa Topogràfic de la Comunitat Valenciana per a Navegadors GPS

La Generalitat, a través de l’Institut Cartogràfic Valencià, ha generat un mapa topogràfic de la Comunitat Valenciana per a navegadors GPS: "Comunitat Pas a Pas". 

Presentació en el centre excursionista de València per part del
Conseller Honorable Sr. D.Juan Gabriel Cotino Ferrer

 El mapa topogràfic generat inclou: 
  •  Vies de comunicació: carreteres, camins, sendes, els carrers dels nuclis de població, ferrocarril, sendes de gran recorregut (GR), sendes de xicotet recorregut (PR) i sendes locals (SL).
  • Hidrografia.
  • Orografia: corbes de nivell cada 10 metres.
  • Edificacions.
  • Denominacions: serres, pics, paratges, barrancs, platges, parcs naturals…
  • Masses de cultius.
  • Model digital del terreny de tota la comunitat.
 Comunitat Pas a Pas és una ferramenta de gran utilitat per als amants de l’esport a l’aire lliure (muntanyisme, senderisme, motociclisme, cicloturisme…),troba en el GPS una guia per a ubicar-se en un entorn desconegut i localitzar un lloc.

També hem posat a la teua disposició una adreça de correu electrònic on pugues enviar-nos els teus suggeriments, contribuint d'aquesta manera en les millores de Comunitat Pas a Pas.

Entra en terr@sit, accedeix amb el teu usuari i descarrega Comunitat Pas a Pas i gaudeix del mapa topogràfic en el teu GPS.

2 comentaris:

  1. Estic intentant visualitzar la cartografia per a GPS però no tinc el programari "Garmin Mapsource" ni un navegador Garmin.
    És possible visualitzar la cartografia en estes condicions?

    ResponElimina
  2. En principi, tal i com està especificat als requisits mínims que apareixen en la pàgina de descàrrega del "Pas a Pas", aquesta cartografia només es pot visualitzar amb programari de Garmin.
    Actualment estem treballant perquè en un futur també puga ser visualitzada amb altres tipus de programari. De moment, si no disposeu del programari de Garmin, podeu gaudir de la nostra cartografia a través dels visors de terr@sit. Us recordem que tenim a la vostra disposició un compte de correu específicament creat per a resoldre tots els dubtes referents a aquest producte: topo_icv@gva.es

    Esperem haver-vos sigut d'ajuda i agraïm el vostre comentari.

    ResponElimina