dimecres, 27 d’octubre de 2010

Benvingut al Blog de Noticies de Terr@sitTerr@sit  és un geoportal ideat per a oferir tota la informació gràfica de les administracions públiques valencianes, des de visors adaptats a les necessitats dels ciutadans (visors en 2D i en 3D). El portal vol facilitar l’ús conjunt de les distintes informacions gràfiques disponibles en servicis web OGC. El sistema es recolza en buscadors de tecnologia Google, simplificant la tasca de conéixer on està l’origen de les dades, i presenta una visió global de cada una de les temàtiques relacionades amb les funcions dels servicis de l’Administració.

Constantment s’afegixen al nostre servici millores i noves funcionalitats. En la Versió http://terrasit.gva.es/val podeu trobar:


  • Nous servicis:
Inaugurem els nous serveis WMS de la xarxa geodèsica de 4º ordre i la xarxa de ERVA (Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana).

Al servei WMS de l'ortofoto actual se li ha afegit una nova capa amb quadrícula de 1x1 km.

Servicis Xarxa de 4º Ordre- 2D

  • Noves funcionalitats a través del buscador del terr@sit:
Des del http://terrasit.gva.es/val ara podem accedir a informació del Pla Confiança, centres Infodona, centres Dona 24h, agència Amics, espais joves, conselleries GVA, depuradores Epsa, centres de menors, residències juvenils i de la tercera edat, centres educatius, CDT, Tourist Info, servicis territorials, FAVIDE (Fundació d'Ajtenció a les Víctimes del Delicte), òrgans judicials, hospitals, OCMA (Oficina de Control de la Magistratura), OCRE (Oficina Comarcal de Rehabilitació d'Edificis), SIOSE (Sistema d'Informació d'ocupació de Sòls a Espanya)... i moltes més, tot a l’abast del buscador terr@sit.

Recerca Centre de la Dona 24h.
Recerca Centre de la Dona 24h.- 2D


  • Noves millores en les busques:
S'ha ampliat la descripció de resultats, que milloren visiblement la qualitat de la informació presentada.
Per descomptat, el buscador ve actualitzat amb les últimes modificacions oficials sobre els noms dels municipis.

  • Visor 2D millorat:
S'ha inclòs el nou capa guia que ajudarà a l'usuari en els seus viatges sobre el territori. A més, a través de la pestanya de favorits podrem accedir als nous serveis web de la Conselleria de Medi Ambient, sempre en constant evolució.


Detall de la aplicació Mapa Guia-2D

  • Navegació més fàcil i accessible:
La pestanya de Continguts del portal ara inclou informació,dels serveis terr@sit. Aquesta pàgina té a més a la nostra disposició enllaços que ens permetran accedir a aquesta informació en qualsevol dels nostres visors.
Pàgina ContingutsAmb tot açò, la http://terrasit.gva.es/val es convertix en la ferramenta d’informació geoadministrativa més potent per a la Comunitat Valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada