dimarts, 30 de novembre del 2010

Nova versió 2.3.0 del vol virtual de la Comunitat Valenciana

Vos presentem la nova versió del vol 3D.
En aquesta versió hi hem incorporat millores en les funcionalitats de mesurament de perfils i superfícies, així com una sèrie de novetats que us detallem a continuació.

Vol 3D- Ferramenta Mesurador de Distàncies

Ara podràs generar les teues pròpies rutes sobre el vol 3D amb les ferramentes de mesurament de distàncies i superfícies.
Estes ferramentes el permetren exportar les rutes a un fitxer GPX perquè les pugues introduir al teu GPS.
De la mateixa manera, podràs importar les teues rutes del GPS al vol 3D també a través de fitxers GPX.

Vol 3D-Detall Exportar Rutes GPX

A part d'això, se't brinda la possibilitat de guardar estes rutes al teu gestor de capes i inclús afegir-les a favorits per disposar-ne sempre que les necessites.

De cada ruta que generes amb el mesurador de distàncies, podràs consultar l'altitut i la pendent de cada un dels punts interpolats, la distància entre estos, la distància a l'origen de qualsevol dels punts, així com el pendent mitjà, ascendent i descendent, el desnivell, l'altura màxima i mínima, la distància total, la distancia al descens i la distància en ascens total de la ruta.

Vol 3D- Detall Perfil Ruta


Per a qualsevol ruta introduïda en el gestor de capa (tant per importació d'un fitxer GPX de l'usuari, com les creades en el mateix visor) també podràs consultar el perfil de la ruta fent ús del botó dret.

Vol 3D- Detall Mesura en Capes


No deixes de disfrutar d'una vista virtual de la teua ciutat amb els seus edificis en 3D, per a aixó activa els edificis i les textures visuals des del botó Configuració. Recorda que també tens la possibilitat d'incorporar els teus propis shapefiles al vol 3D.